24. 11. 2022

Přivítání

Dobrý den,

je nám velkým potěšením vás přivítat na stránkách PH Logistics, které nově spouštíme 24. listopadu 2022. Pro společnost PH Logistics je spuštění webových stránek důležitým milníkem, jelikož do teď jste se neměli vy, naši stávající i potenciální zákazníci, možnost dozvědět se o společnosti více a být nám blíž.

Na webových stránkách se dozvíte vše potřebné o oblasti, ve které naše společnost působí. Touto oblastí je poradenství v přepravě nebezpečného nákladu po silnici, železnici, řece a po moři. Dále se do našeho portfolia řadí podniková ekologie.

Na webových stránkách najdete Klientskou sekci, do které budou stávajícím zákazníkům zřízeny a novým zákazníkům vygenerovány přístupy. Do této sekce budou ukládány všechny důležité dokumenty, které bychom jinak v rámci poskytované služby posílali elektronicky či poštou. Jedná se například o roční zprávy ADR, směrnice apod. Můžete se také spolehnout, že tyto dokumenty v klientské sekci budou k nalezení minimálně po dobu jejich povinné archivace.

Do sekce Blog se budeme snažit pravidelně přidávat zajímavosti z oblasti našeho působení, případové studie, legislativní změny atd.

Přejeme si, ať se vám na našich webových stránkách líbí a budeme se těšit na případnou spolupráci.

S úctou,

Ing. Pavel Hluska, MSc. ml.

Jednatel společnosti

info@ph-logistics.cz
+420 733 322 840
PH Logistics s.r.o.
Příčná 1892/4, 110 00 Praha
Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our Twitter
Copyright © PH Logistics
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram